Kloakmester i Struer, Holstebro og omegn

Jeg står altid klar til at rykke hurtigt ud.

Kloakmester i Struer og Holstebro

Autoristeret kloakmester

Er uheldet ude og vandet gået, eller har din kloak lugtgener, ringe gennemløb eller rotter? Som kloakmester står jeg altid klar til at rykke hurtigt ud i Holstebro, Struer og omegn, når der er en eller flere kloakker, der skal kigges efter. Jeg er autoristeret kloakmester, hvilket er din garanti for kvalitet, da jeg underlagt en kvalitetskontrol, hvorigennem du er sikret, at arbejdet udføres korrekt.

Mange års erfaring med kloakarbejde

Derudover har jeg mange års erfaring med kloakarbejde. Jeg står klar til at tilbyde min ekspertise i forbindelse med stort set alle opgaver inden for kloakarbejde, herunder bl.a.:

  • Udskiftning af gamle/nedbrudte kloakrør
  • Separering af kloaksystem
  • Nyt kloaksystem ved nybyggeri
  • Bundfældningstank og nedsivningsanlæg
  • Rottespærre
  • Diverse andre opgaver i forbindelse med kloakker

Jeg hjælper gerne med at identificere det konkrete problem i din kloak, og kan desuden være behjælpelig med at få indberettet eventuelle skader til forsikringen, hvis de er dækket heraf.

Er din kloak brudt sammen?

Har du mistanke om at dit kloaksystem er brudt sammen? Det er meget almindeligt at træernes rødder med tiden bryder igennem dine gamle kloakrør. Hvis dette er tilfældet, kan det være nødvendigt at udskifte rørene. Men gener i kloakken kan også skyldes, at den er stoppet til med aflejringer af snavs, fedt eller byggemateriale, som med tiden hober sig op. Det kan også skyldes, at der simpelthen er rotter i kloakken.

For at løse problemet på den mest optimale måde, kortlægger jeg kloakken, hvorefter jeg kan identificere problemet og derudfra vurdere, hvad der skal igangsættes for at løse de problemer, du oplever med kloakken. Det kan f.eks. være en kloakrensning, at kloakken skal udskiftes eller bare spules godt igennem. Uanset hvad, så løser jeg problemet for dig. Du kan derfor trygt benytte Entreprenør Henrik Kristensen som din kloakmester i Struer, Holstebro og omegn.

Tag kontakt

Har du brug for hjælp fra en professionel kloakmester i Struer, Holstebro eller omegn? Som din lokale kloakmester står jeg altid klar til at besvare dine spørgsmål – store som små – og jeg afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud. Derudover står jeg selvfølgelig altid klar til at udføre professionelt kloakarbejde – både når du har akut brug for hjælp, men også i forbindelse med opgaver ude i fremtiden.

Ring til mig på telefon (+45) 40 89 87 37 og hør, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg arbejder i et større område omring Holstebro, Struer og Ulfborg.

Læs også omkring nedsivningsanlæg og belægning.