Rottespærre

Rotter er generelt et stigende problem.

Slip af med rotter med en rottespærre

Opsætning af rottespærre

Har du rotter i kloakken, eller er du i tvivl om, hvorvidt det måtte være tilfældet? Hos Entreprenør Henrik Kristensen ApS har jeg mange års erfaring i kloakarbejdet. Jeg er autoriseret kloakmester og løser en lang række opgaver i kloakken, herunder arbejdet med opsætning af rottespærre i Ulfborg, Struer og Holstebro.

Jeg monterer for både private, erhverv, boligforeninger og kommuner, så tøv ikke med at tage kontakt.

Hos Entreprenør Henrik Kristensen ApS kan du få en professionel til at installere en rottespærrer, og med mine mange års erfaring sørger jeg for, at du undgår at vandføringsevnen nedsættes efter monteringen.

Installeres på kun 10 minutter

Rottespærren installeres i spildebrønden, og det tager som udgangspunkt kun 10 minutter. Herefter vil du ikke mærke andet til rottespærren end at du selvfølgelig bliver fri fra rotter. Når du får installeret en rottespærrer hos mig, får du samtidig en kontrol inden for de første 14 dage, hvor jeg kontrollerer at alt er, som det skal være.

Dette tjek er selvfølgelig med i prisen. Derudover er det en rigtig god ide, at få din rottespærre tjekket en gang om året. Her afmonteres og rengøres rottespærren, samtidig med at det selvfølgelig er et tjek af, at alt fungerer optimalt.

Hvordan virker rottespærren?

Rottespærren er faktisk oprindeligt en dansk opfindelse. Konstruktionen tillader vand at løbe igennem, men er uigennemtrængelig for de små gnavere. Ved at montere en rottespærre ved overgangen mellem dit og det offentlige kloaksystem, sikrer du dig imod, at rotterne overhovedet kommer ind på din matrikel.

Rotter er generelt et stigende problem, og dermed kan det også give mening at montere en rottespærre som fremtidig sikring imod gnaverne, også selvom du ikke har rotter på nuværende tidspunkt. På den måde kan du undgå alle de gener, som rotterne medfører, når de f.eks. gnaver igennem diverse rør og ledninger.

Kontakt i dag

Tag endelig kontakt på tlf. (+45) 40 89 87 37, hvor jeg altid står klar til at besvare spørgsmål om stort som småt omkring opsætning af rottespærre.

Jeg er certificeret i at installere rottespærrer, og arbejder i et større område i Vest- og Midtjylland omfattende bl.a. Holstebro, Ulfborg og Struer samt omegn.