Nedsivningsanlæg

Behjælpelig med alt fra planlægning til installation.

Nedsivningsanlæg ved Struer og Holstebro

Ønsker du et privat rensningsanlæg?

Så er nedsivningsanlæg den billigste løsning. Hos Entreprenør Henrik Kristensen ApS kan jeg være behjælpelig med alt fra planlægning til installation og montering af nedsivningsanlæg i Struer, Holstebro, Ulfborg og omegn. Jeg er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring i kloakarbejdet, hvorfor monteringen af nedsivningsanlæg med fordel kan kombineres med andre opgaver i kloakken hvis det ønskes.

Teknisk information omkring et nedsivningsanlæg

Nedsivningsanlægget bliver koblet på efter bundfældningstanken. Der skal som udgangspunkt være to 15m sivstrenge til 30m2 areal til at udlede vandet på. Derudover er der et afstandskrav på 2,5 meter til grundvandsspejl, samt:

  • 300 meter til drikkevandsboringer
  • 25 meter til vandløb, sø, hav, markdræn eller moser
  • 150 meter til anden vandbring (kan nedsættes til 75 meter, hvis boringen forsyner mindre end 10 ejendomme, eller de hydrogeologiske forhold viser at nedsivningen ikke forurener.

Nedsivningsanlægger skal først godkendes af kommunen, men fortvivl ej, jeg står altid klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Når anlægget først er monteret har det et meget lavt strømforbrug, og det forsyner dig selv med rent spildevand, alt imens miljøet bliver skånet.

Kontakt os omkring nedsivningsanlæg

Tag endelig kontakt på tlf. (+45) 40 89 87 37 og hør nærmere eller lav en aftale. Jeg arbejder installerer nedsivningsanlæg i et større område i Midt- og Vestjylland omfattende bl.a. Holstebro, Struer og Ulfborg.

Læs mere om belægning og rottespærre.