Støbearbejde i Holstebro og omegn

Vi har erfaringen og ekspertisen.

Støbearbejde nær Holstebro og Struer

Vi har mere end 20 års erfaring med støbearbejde

Står du og mangler hjælp til at få støbt fundamentet til din nye garage, en ridestald eller noget helt tredje? Så kan vi hos Entreprenør Henrik Kristensen nær Holstebro hjælpe dig. Vi har over 20 års erfaring, og det er især støbearbejde, som er vores spidskompetence.

Hvis du vælger os som din samarbejdspartner, er du sikret en pålidelig kontakt, som vil gøre sit bedste for at opfylde dine ønsker. Vi støber fundamenter til alle typer af nybyggeri og tilbygninger.

Vi har tidligere støbt fundamenter til:

  • Garage
  • Foderbord i stald
  • Ridestald
  • Badeværelse eller andre rum

Dette er blot et lille udpluk af vores tidligere støbeopgaver. Vi kan sagtens udføre støbning af fundamenter til både store og små arealer, alt afhængig af opgaven, så tøv ikke med at høre os ad.

Betydningen af den rette planlægning for et godt støbearbejde

Hos Entreprenør Henrik Kristensen kender vi betydningen af den rette planlægning og udførelse af støbearbejdet og det korrekt lagte fundament. Vi har erfaringen og ekspertisen til at planlægge og eksekvere støbeprocessen, så det bedste resultat opnås. Så hvis du har behov for at få udført støbearbejde står vi klar til at hjælpe.

Derudover er det vigtigt at tage højde for eventuel kloakering og jordarbejde. Skal du eksempelvis have anlagt et nyt badeværelse, så skal der indlægges rør de korrekte steder. Dette forarbejde er af yderste vigtighed, og vi kan ligeledes hjælpe dig med disse anliggender.

Ring for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i støbearbejde i Holstebro eller omegn? Eller har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du velkommen til at kontakte os på vores telefonnummer (+45) 40 89 78 37, hvor vi er klar i den anden ende med venlig betjening og rådgivning til dit næste byggeprojekt. Hvis du ønsker det, kan vi også give et uforpligtende tilbud på støbningen af fundament. Hvis du har nogle spørgsmål eller undringer, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Vi har en stor kundekreds som spænder bredt på tværs af områderne Holstebro, Struer og Ulfborg.